Opis tečajev

Domov / Opis tečajev

drevo-textTečaji bodo potekali v skupinah (velikih in majhnih). Vsak tečajnik bo imel svoj MODEL. Spoznali bomo izdelke, postopke, prednosti in skrivnosti poklica.

Tečaje sem razdelila na 4 MODULE glede na vaše predznanje:

Vsak modul je razdeljen na:

  • 8 ur TEORIJE
  • 8 ur PRAKSE
  • Brezplačno pa se lahko udeležite predavanj predhodnega modula. Npr.: če izberete modul B, imate teorijo pri modulu A brezplačno.

Vsak tečajnik prejme:

  • znanje, ki ga lahko trži,
  • brošuro z izdelki, ki jih boste lahko v času tečaja naročili,
  • skripto (teorija + praksa),
  • delovne liste.

Prakso boste izvajali s popolnoma novimi materiali. Izbrala sem izdelke, ki so vodilni na svetovnem trgu: HAND & Nail harmony-Gelish in Nailtiques produkti, ki vam bodo na razpolago v času tečaja.

Po končanem izobraževanju, sledi izpit iz:

  1. Teorije
  2. Praktičnega dela

Po uspešno opravljenem izpitu prejmete diplomo NOHTNI STILIST (stopnja 1, 2, 3).

Med tečajnicam bom poiskala potencialne kandidate za pomoč pri izvajanju vseh velikih projektov. Svoje znanje boste lahko tudi nadgradile v Gelish Studiu. Z veseljem vam bom predstavila delovni proces s strankami. Zakaj si ne bi zagotovile prostega delovnega mesta?


MODUL A - ZAČETNI TEČAJ
NOHTNI STILIST 3

Začetni tečaj je namenjen kandidatom, ki so na začetku in bi se radi naučili vse potrebno za opravljanje manikerskih veščin in ki še nimajo predhodnega znanja v manikiri, torej so res v začetni fazi – ZAČETNIKI. Začeli bomo s teorijo (8 ur) in nadaljevali s prakso (8 ur).

MODUL B - OSNOVNI TEČAJ
NOHTNI STILIST 2

Osnovni tečaj je namenjen vsem tistim, ki že imate nekaj izkušenj z izvajanjem osnov v manikiri. Torej imate že pridobljeno predznanje, ki je opisano v MODOLU A in ko vam začetno znanje ne zadostuje.
 

KOMPLET - A + B + C
 

V tem paketu vam omogočamo prijavo na vsa izobraževanja - modul A, modul B in modul C.